Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Β ΚΑΤΗΡΟΡΙΑΣ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ Β ΚΑΤΗΡΟΡΙΑΣ  1 ΟΜΙΛΟΣ
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας η κλήρωση του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτέμβρη, με τη σημείωση ότι σε περίπτωση διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, η κατηγορία θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτέμβρη.

1η  Α.Ο. ΣΚΑΡΦΕΙΑ - Α.Σ. ΑΣΤΗΡ
2η  Α.Σ.ΑΣΤΗΡ  -  Α.Ο.ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
3η  Α.Σ.ΑΣΤΗΡ  -  Σ.Α.Μ.Ε. ΡΕΓΚΙΝΙ
4η  Α.Ο. ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ  -  Α.Σ. ΑΣΤΗΡ
5η  Α.Σ.ΑΣΤΗΡ  -  Α.Σ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
6η  Α.Π.Σ.ΑΤΑΛΑΝΤΗ 92  -  Α.Σ.ΑΣΤΗΡ
7η  Α.Σ.ΑΣΤΗΡ  -  Γ.Σ.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
8η  Α.Σ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ  -  Α.Σ. ΑΣΤΗΡ
9η  Α.Σ. ΚΟΜΝΗΝΟΣ  -  Α.Σ.ΑΣΤΗΡ
Στο δεύτερο γύρο οι αγώνες διεξάγονται αντίστροφα 

PLAY OFFS

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες με βαθμολογία (εντός-εκτός). Μετά τις έξι (6) αγωνιστικές η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου από τα play offs θα κερδίσει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα ξεκινήσει τους αγώνες των play offs με τρεις (3) βαθμούς, η δεύτερη ομάδα με δύο (2), η τρίτη με έναν βαθμό (1) και η τέταρτη ομάδα χωρίς βαθμό (0).

PLAY OUT
Ισχύουν τα ίδια με τα play offs. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου οι τέσσερις (4) τελευταίας ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες με βαθμολογία (εντός-εκτός). Μετά τις έξι (6) αγωνιστικές η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου από τα play out θα υποβιβαστει στη Γ΄ κατηγορία.

Η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα ξεκινήσει τους αγώνες των play out με τρεις (3) βαθμούς, η δεύτερη ομάδα με δύο (2), η τρίτη με έναν βαθμό (1) και η τέταρτη ομάδα χωρίς βαθμό (0).

Το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2015, αλλά η έναρξή του εξαρτάται πλέον και από την ημέρα που θα γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου